1e divisie ploeg

Leon Wenteler  

Geboortedatum: 07-10-2000

Woonplaats: Pijnacker 

Mobiel: 06-18322422

E-mail: leonwenteler@gmail.com             

Studie/werk: HBO Technische bedrijfskunde

Sportervaring:  Ik heb altijd veel gevoetbald en hier is vanaf mijn elfde schaatsen bijgekomen. In de zomer doe ik af en toe mee met hardloopwedstrijden.

Geschiedenis: Ik ben op mijn vijfde begonnen met voetballen, dit heb ik vanaf mijn elfde gecombineerd met schaatsen. Sinds vorig seizoen ben ik gestopt met voetballen om volledig voor het schaatsen te gaan.

Ambities voor de sport: Veel aanvallen en mooie prestaties neerzetten samen met de ploeg.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Douwe Boonstra  

 

Geboortedatum: 26-02-1999

Woonplaats: Nieuwkoop

Mobiel: 06-31372518

E-mail: douwe.boonstra@hotmail.com

Studie/werk: ik ben nu een student bewegingswetenschappen

Sportervaring: Ik heb tot mijn 17e gevolleybald en gezeild. Nu doe ik in de winter aan schaatsen en in de zomer aan wielrennen

Geschiedenis: Schaatsen begon voor mij op natuurijs. Op de Nieuwkoopse plassen achter mijn vader aan krabbelen. Maar op een gegeven moment toch bij de plaatselijke schaatsvereniging lid geworden om echt te leren schaatsen. Ik kreeg vrij snel door dat ik toch beter was in de langere afstanden dus toen ben ik begonnen met marathons schaatsen bij de baancompetitie van Utrecht. Daarna in het zesbanen toernooi gaan rijden en zo uiteindelijk bij de beloften terecht gekomen.

Ambitie voor de sport: Proberen om komend jaar een keer een wedstrijd te winnen bij de beloften en uiteindelijk door te stromen naar de topdivisie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rienk Engele  

Geboortedatum: 21-11-1997

Woonplaats: Pijnacker

Mobiel: 0634866314

E-mail: Rienkengele@gmail.com

Studie/werk: Student Fysiotherapeut

Sportervaring: Ik heb jarenlang op hoog niveau geturnd, toen ik merkte dat ik hier minder in ontwikkelde ben ik voor mijn andere twee sporten meer gaan doen. Vanaf mijn zesde zit ik in de zomer op de wielrenfiets en schaats ik in de winter.

Ambitie voor de sport: Mijn ambitie voor de sport is om een wedstrijd te winnen in het B peloton en hierdoor een stapje hoger op  te komen richting het A peloton.

 

 

Richard van Schie  

Geboortedatum: 22-03-1994

Woonplaats: Breda

Mobiel: 06-16289312

E-mail: richardvanschie@live.nl 

Studie/werk: R&D Formulation Chemist

Sportervaring: Na een jaar voetbal en schoolzwemmen op mijn 7e besloten te gaan schaatsen. Altijd gefocust op langebaan en vorig jaar besloten marathons te gaan rijden. Ik ga nu mijn 2e jaar bij de beloften in.

Geschiedenis: Mijn schaatscarrière begon als klein jongetje op de ijshockeybaan in Breda. Daar ging ik mijn eerste meters krabbelen, en dat ging bepaald niet vanzelf. Ondanks dat ik niet het talent had, vond ik het leuk en heb ik nooit opgegeven, wat tien jaar later op mijn 17e leidde tot plaatsing op het NK afstanden en allround voor junioren. Nadat ik mij op de langebaan niet meer door wist te ontwikkelen verloor ik het plezier in het schaatsen en ben ik op mijn 22e gestopt. Dat was echter van korte duur en ben een half jaar later weer gaan trainen, en met hernieuwde energie aan marathons begonnen. Dat heeft er in geresulteerd dat ik vorig jaar debutant was bij de beloften, en dit jaar mag aansluiten bij groenehart sport!

Ambitie voor de sport: Mijn ambitie is om plezier te maken, met de ploeg, in de trainingen en in de wedstrijd. Want vanuit dat plezier kunnen prestaties ontstaan, die hopelijk gaan leiden tot overwinningen voor de ploeg. Het superdoel is om zo’n goed seizoen weg te zetten dat er kans is op promotie. Daarnaast ben ik gebrand voor de natuurijswedstrijden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assistent ploegleider - Aad de Haas  
                                                                                     

 

 

 

Ploegleider - Linda Bouwes  
                                                                                     

 

 

 

Trainer/Coach - Kurt Wubben  

Geboortedatum: 24-02-1972

Woonplaats: Pijnacker

Mobiel: 06-52138983

E-mail: kurtwubben@hotmail.com

Studie/werk: tekenaar machinebouw

Sportervaring: 16 jaar A-rijder geweest

Geschiedenis: Ik schaats al vanaf mn 5e. In 1994 ben ik A-rijder geworden en ben dit gebleven tot 2011. In deze jaren heb ik 15 wedstrijden gewonnen, 2 Worldcups 10km gereden en nog veel meer mooie momenten meegemaakt. Mijn laatste seizoen reed ik bij Groenehartsport.nl en ben daar blijven hangen als trainer/begeleider/ploegleider.

Ambitie voor de sport: Mooie resulataten boeken met de teams van Groenehartsport.nl en Sportchalet Viehhofen.  

 

Inloggen | Bezoekers vandaag: 2 | Totaal bezoekers: 32507
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!