1e divisie ploeg

Bart Segers  

Geboortedatum: 20-11-2000

Woonplaats: Ouderkerk aan de Amstel

Mobiel: 06-37336704

E-mail: bmsegers20@gmail.com             

Studie/werk: Bachelor technische natuurkunde

Sportervaring:  Ik heb vroeger gevoetbald en getennist. En sinds mijn tiende doe ik aan schaatsen. In de zomer rijd ik af en toe ook wielrenwedstrijden.

Geschiedenis: Ik heb vroeger altijd op de Jaap Edenbaan in Amsterdam geschaatst. Eerst bij mijn club ‘De Amstelbocht’ en daarna in de c-selectie en baanselectie.

Ambities voor de sport: Eerst een goede B-rijder worden en daar veel plezier uit halen. En dan misschien ooit nog A-rijder worden als dat lukt.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom den Heijer 

 
                            

Geboortedatum: 26-07-1999

Woonplaats: Gouda

Mobiel: 0640 208 044

E-mail: tomdenheijer99@icloud.com

Studie/werk: sociologie

Sportervaring: Begonnen met skateboarden en voetbal. Op mijn 9de gaan schaatsen en skeeleren. Dat vond ik toen zo leuk dat ik meer wilde trainen.

Geschiedenis: Begonnen met schaatsen en skeeleren. Bij marathon, langebaan en inline skaten op (inter)nationaal niveau wedstrijdervaring. Hoogtepunt was in 2016 2x goud op EK skeeleren

Ambitie voor de sport: Mijn studie afronden en op die manier een leuke en interessante baan vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Douwe Boonstra  

 

Geboortedatum: 26-02-1999

Woonplaats: Nieuwkoop

Mobiel: 06-31372518

E-mail: douwe.boonstra@hotmail.com

Studie/werk: ik ben nu een student bewegingswetenschappen

Sportervaring: Ik heb tot mijn 17e gevolleybald en gezeild. Nu doe ik in de winter aan schaatsen en in de zomer aan wielrennen

Geschiedenis: Schaatsen begon voor mij op natuurijs op de Nieuwkoopse plassen achter mijn vader aan. Daarna bij de plaatselijke schaatsvereniging echt leren schaatsen en voor het eerst meedoen wedstrijden. Al snel ging ik marathons rijden bij de baancompetities van Utrecht. En zo via het zesbanen toernooi uiteindelijk bij de beloften terecht gekomen.

Ambitie voor de sport: Proberen om bij de Beloften een keertje op het podium te staan en dan hopelijk ooit bij de topdivisie te rijden.

 

 

 

 

 

Kees Heemskerk  

Geboortedatum: 04-07-1994

Woonplaats: Warmond

Mobiel: 0613 273 630

E-mail: kees_speedboot@hotmail.com

Studie/werk: Medewerker bij Metaalbewerking Heemskerk

Sportervaring: aantal jaren langebaan en 3 jaar marathon ervaring.

Geschiedenis: 2 jaar bij jong oranje gereden, 2 jaar bij iskate, 2 jaar als 5e rijder bij groenehartsport en 1 jaar rijder bij groenehartsport.

Ambities voor de sport: podium rijden bij de beloften en topdivisie wedstrijd uitrijden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leander van der Geest  

Geboortedatum: 12-01-1992

Woonplaats: Warmond

Mobiel: 06-26719334

E-mail: leandervandergeest@hotmail.com 

Studie/werk: havenmeester

Sportervaring: : 7 jaar marathons geschaatst op landelijk niveau. Waarvan 5 jaar A  rijder en 2 jaar B rijder bij het groenehart team. 

Ambitie voor de sport: Mooie prestaties wegzetten met elkaar als ploeg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Rienk Engele  

Geboortedatum: 21-11-1997

Woonplaats: Pijnacker

Mobiel: 0634866314

E-mail: Rienkengele@gmail.com

Studie/werk: Student Fysiotherapeut

Sportervaring: Ik heb tot mijn dertiende op landelijk niveau geturnd.             Daarbuiten ben ik al vanaf mijn zesde aan het wielrennen en aan het schaatsen. In de zomer rij ik wedstrijden op de fiets en in de winter liggen mijn doelen bij het marathonschaatsen.

Ambitie voor de sport: Ik wil mijzelf laten zien in het B-peloton. Ik wil aanvallend koersen en hoop mee te kunnen strijden voor het hoogste treetje.

 

Roel Boek   

Geboortedatum: 11-08-1997

Woonplaats: Amsterdam

Mobiel: 06-36320857

E-mail: roel.boek@hotmail.com

Studie/werk: Bewegingswetenschappen aan de VU Amsterdam

Sportervaring: In mijn jeugd een aantal jaren geturnd, en door het schaatsen ook in aanraking gekomen met skeeleren en wielrennen.

Geschiedenis: Na jaren gespeeld te hebben met ijshockeyschaatsen op bevroren slootjes en de gelegenheidsschaatsbaan in Delft ben ik  rond 12-jarig leeftijd ingeschreven bij de schaatsschool van de Uithof. Toen redelijk snel bij de ijsclub DKIJV terecht gekomen en langebaanwedstrijden gaan rijden. Bij de junioren heb ik  regionaal en landelijk leuk mee kunnen doen en enkele NK’s mogen rijden. Daarnaast heb ik de de afgelopen 3 jaar een aantal 6-banen marathons meegepakt, en daar steeds meer plezier en voldoening uit gehaald. Vandaar nu ook de overstap van langebaan naar de marathon.

Ambitie voor de sport: Voor komend jaar vooral actief mee koersen en hopelijk zo ook een verschil kunnen maken in de wedstrijd, op de lange termijn wedstrijden winnen en doorstromen naar de A’s.

 

 

 

 

Richard van Schie  

Geboortedatum: 22-03-1994

Woonplaats: Breda

Mobiel: 06-16289312

E-mail: richardvanschie@live.nl 

Studie/werk: R&D Chemical Engineer

Sportervaring: Na een jaar voetbal en schoolzwemmen op mijn 7e besloten te gaan schaatsen. Altijd gefocust op langebaan en vorig jaar besloten marathons te gaan rijden. 

Geschiedenis: Nadat ik een aantal jaar op een ijshockeybaantje heb gekrabbeld mocht ik eindelijk naar de 400 meter baan. Daar was ik niet bepaald een talent, maar doordat ik het leuk vond en ik ben blijven oefenen mocht ik als A junior (17 jaar) eindelijk naar een regioselectie op de allround, 1500, 3000 en 5000 meter. Op die regioselecties wist ik mij zelfs te plaatsen voor de junioren NK’s. Later heb ik nog holland cups en neo-senior NK’s mogen rijden maar daar is het blijven steken. Omdat ik niet meer vooruit kwam verloor ik het plezier en ben ik zelfs een jaar gestopt. Dat duurde echter niet lang, heb de schaatsen weer onder gebonden, hard gaan trainen en de focus verlegt naar de marathon.

Ambitie voor de sport: Plezier, Prestatie en Promotie. Allereerst moet het leuk zijn zodat je gemotiveerd bent om te presteren. En als je goed presteert bestaat de kans dat je kan promoveren

Ploegleider - Joost Juffermans  

                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainer/Coach - Kurt Wubben  
                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assistent ploegleider - Aad de Haas  
                                                                                     

 

Inloggen | Bezoekers vandaag: 2 | Totaal bezoekers: 28601
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!