kpn cup 11, Hoorn

 

Afgelopen zaterdag stond Hoorn op het programma.

Ondanks dat het buiten vies en ongezellig weer was zat de sfeer er in Hoorn goed in. Meteen bij binnenkomst werd je hartelijk ontvangen met de heerlijke geur van broodjes worst en erwtensoep. Ook stond er een gezellig muziekje op en was de wedstrijd van de b's alweer in volle gang bezig. Het was een drukte van jewelste.

 

 

Voor de wedstrijd liepen we met zijn allen weer rondes in, en bespraken we tot slot het verloop van de wedstrijd nog even door met Marianne. Iedereen had er zin in en was klaar voor deze wedstrijd. Het beloofde een mooie te worden.

En dat werd het dan ook. De wedstrijd begon pittig. Er zijn weinig momenten om even op adem te komen en het tempo bleef hoog. De wedstrijd werd in 40 minuten gereden.

 

Mijn doel was om nu toch in elk geval is een keer de tussensprints door te komen en dat lukte! Helaas moest ik na 33 rondes toch echt afhaken. Maar we bekijken het positief en er zat weer een flinke vooruit gang in. Ik hoop dan ook volgende week of wellicht woensdag weer wat rondes extra te pakken.

 

Na de eerste tussensprints gaat het met de andere dames nog hartstikke goed gelukkig. Ze houden zich goed en rijden lekker in het peloton mee. Ook snellen ze zich goed voor naar voren. Richting het einde van de wedstrijd zit Emma goed voorin. In hou mijn vingers gekruist, zou het haar vandaag  lukken om in de punten te rijden? Jessica en Zoey rijden knap door en geven alles wat ze kunnen. In de laatste rondes is het weer een puinhoop in het peloton. Zelfs vanaf de zijkant is te zien hoe hard het eraan toe gaat. Emma weet toch wel redelijk goed stand te houden en dat resulteert in een 17e plek. 2 punten voor Emma! Jessica en Zoey weten de wedstrijd ook tot een goed einde te brengen en dat zorgt voor Jessica voor een 37e plek en voor Zoey voor een 40ste plek.

 

Na de wedstrijd werden wij nog verblijd met een heerlijk kerst pakket. Bedankt sponsors van het Groenehart!! Woensdag, 2e Kerstdag is het NK. Als u nog niks te doen heeft komt ons dan vooral even aanmoedigen. Wij kijken er in elk geval vreselijk naar uit, en gaan met zijn alle knallen. En voor de thuisblijvers alvast een fijne Kerst gewenst en we houden u op de hoogte!

 

uitslag Hoorn: http://schaatsen.nl/topsport-marathon/evenementen/58276

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 13 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!