Kopgroep voor Thijs en Remco in Hoorn

Gisteren stond KPN Cup 8 op het programma in Hoorn, iedereen was na de 3 keer winst voor Thom van vorige week erg gemotiveerd en we hadden onwijs veel zin om te vlammen!

 

 

 

Vooraf werden de plannen voor de wedstrijd besproken, op het ijs begon de wedstrijd gelijk snel. Voor we het wisten waren de eerste 15 ronde voorbij en was het de beurt aan Thom om te sprinten voor de punten. Hij won zo als gewoonlijk alle sprints met overmacht en liep weer flink uit voor het oranje pak!

Na de tussensprints reden en er verschillende groepjes weg maar die kwamen niet weg en iedereen werd terug gepakt.

 

Met nog 60 ronde te gaan ontstond er een groepje van 3 man waar Remco naartoe sprong samen met de Belg Maarten Swings er sloten er nog wat rijders aan en de groep werd snel groter. Toen we al een flink gat hadden zag ik in eens ploeggenoot Thijs in mijn ooghoek aan komen sluiten bij de kopgroep! De kopgroep was nu 15 man groot met 2 man van Groenehartsport.nl ! Christiaan en Thom stopte af in het peloton en we pakten al snel een ronde voorsprong.

 

Toen we aansloten was het nog een paar ronden tot aan de 2e tussensprint, het peloton schoot gelijk ingang toen wij de aansluiting hadden gevonden. Thom won weer alle tussensprints in deze serie en heeft dus alle tussensprints van de dag gewonnen.

 

Het peloton moest af sprinten op 11 ronde Thom werd hier 2e en 17e in de uitslag, Christiaan had een mindere dag en finishte achteraan het peloton.

 

In de Finale waren er verschillende ontsnappingen maar de kopgroep bleef bij elkaar en het werd een sprint, Remco werd 7e en Thijs 9e . Een mooie koers gereden met een mooi resultaat! Op naar volgende week in Assen! 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!