KPN Cup 10 in Alkmaar

Gisteren werd in Alkmaar KPN cup 10 verreden, Thom was na zijn langebaan avontuur van vorige week weer terug in het peloton en de ploeg had er zin in !

 

 

 

De wedstrijd had een internationaal tintje door dat er 2 Belgen en 2 nieuw zeelanders mee reden. In het begin van de wedstrijd ging het hard in het peloton. En al snel pakte Thom bij de tussensprints veel punten voor het klassement.

 

Tijdens de koers heeft iedereen mee gezeten in ontsnappingen maar deze kwamen niet weg. Tot 30 rondjes voor het einde opeens 2 vluchters de ruimte kregen. Zij pakte snel een ronde voorsprong op het peloton. In de sprint van het peloton werd Thom 2e en eindigde in de eind uitslag als 4e Remco werd 21e en Thijs 33e. Christiaan kwam helaas ten val op een moment dat het precies hard ging in het peloton en reed de koers niet uit.

 

Volgende week staan er 2 wedstrijden in de buurt op het programma, KPN Cup 11 in Breda en het Kampioenschap van Kralingen op de nieuwe ijsbaan van Rotterdam.  Bij de wedstrijd in Rotterdam mogen de eerste 20 van de Ranking van de eerste divisie mee rijden met de Top divisie. Het is dus nog even afwachten wie van de ploeg aan deze wedstrijd mee mogen doen.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 9 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!