Overwinning nummer 2 in Utrecht!

Zaterdag 1 - november - 2014

Utrecht
 
Na de rare dag van vorige week begon de wedstrijd in Utrecht met een spandoek waarop de rijders Martin van de Pol, het slachtoffer van vorige week, sterkte toe wensten.
 
 
 
Maar daarna was het dan ook echt gewoon weer wedstrijd. 
Remco in het oranje pak, Rik in het witte pak dus zij reden de eerste rondes op kop.
Veel aanvallen, Groenehartsport telkens van voren aanwezig. Er werd meegedaan aan de tussensprints en relatief makkelijk een hoop punten gepakt door Remco en Christiaan.
Met 60 ronden te gaan sloop Christiaan weg. Hij kreeg al snel een aantal man mee en ze pakten over een ronde of 15 met 10 man een rondje. Christiaan werd in de overige rondjes goed verzorgt door Thijs die rustig bij hem bleef.
Het peloton mocht daarna afsprinten met nog 10 ronden op het bord. Na fantastisch sleurwerk van Rik en prachtig aantrekken van Leander, sprintten Remco en Thijs naar de 11 en 12de plaats! De rest van het peloton had het nakijken.
 
Na een hollen en stilstaan van 6 ronden voor de overgebleven kopgroep koos Christiaan positie achter Mark Ooijevaar die de laatste rondes hard op kop begon te sleuren. 
Met het horen van de bel schoot Christiaan als eerste weg en versnelde goed door. Hij hield de laatste binnenbocht mooi krap waardoor hij als eerste het laatste recht eind op schoot en winnend over de finish kon komen.
 
Christiaan neemt de leiding over van Remco die nog steeds ruim 2de staat. 
 
Volgende week rijden we op onze thuisbaan dus in het oranje en het witte pak. We hopen u daar te zien.
 
Wij zijn er klaar voor!
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!