Thuiswedstrijd op de Uithof

Na de mooie start in Amsterdam in Utrecht was het zaterdag avond zo ver, KPN Cup 4 op onze thuisbaan in Den-Haag! Er waren deze avond 250 gasten van Groenehartsport aanwezig op de Uithof.

Om kwart voor 8 in de dweil tussen de dames en de top divisie werden we voorgesteld aan alle gasten die aanwezig waren. Daarna was er een spannende wedstrijd bij de top divisie die genoeg inspiratie gaf om te vlammen tijdens onze wedstrijd.

 

 

Tijdens de wedstrijd reed Christiaan in het oranje pak en Remco in het witte pak, Christiaan was leider in het algemeen en jongeren klassement en Remco stond hier 2e en mocht dus het witte pak aan.

 

Na de loze ronde die Christiaan als leider op kop van het peloton reed, was er direct een aanval van Arjen van der Kieft, een man die altijd in de aanval gaat en ook altijd maar door blijft rijden. Remco reageerde hier attent op en sprong mee, hierna sloten er nog een aantal rijders aan en ze pakte direct 200m voorsprong. In het peloton viel het een beetje stil en hierdoor groeide de voorsprong snel. Toen de kopgroep aansloot kwam Thijs, Remco ophalen en reed hem naar voren in het peloton. Binnen 15 ronden had een kopgroep van 4 dus 1 ronde voorsprong met Remco daarbij.

Daarna kwamen de tussensprints waar bij Christiaan, Rick en Remco goede zaken deden voor het klassement.

 

De koers viel nooit echt stil en er werd hard gereden, bij elke kopgroep was er wel een Groenehart rijder vertegenwoordigd. En we hadden de koers dus goed onder controle. In de 2e tussensprint die Leander mooi aantrok werden er weer veel punten gepakt voor het klassement.

Daarna begon de finale voor het peloton, het peloton moest 6 ronde voor het einde afsprinten, helaas verliep de sprint niet zo als gewild en verloren de mannen in het peloton in de laatste ronde nog een aantal plekken. Christiaan werd 19e, Leander 22ste , Thijs 25ste en Rick 29ste .

 

Hierna ging de kopgroep de laatste 6 ronde in. Remco ging met het ingaan van de laatste ronde de sprint aan maar werd helaas door 2 man voorbij gesprint. Hier door werd hij 3e.

Het oranje en witte pak heeft Remco weer overgenomen van Christiaan, Christiaan staat nu 2e in het algemeen en jongeren klassement en staat volgende week in Haarlem aan de start in het witte pak!

 

Alle sponsoren en gasten bedankt voor de top avond! Wij hopen jullie nog eens te zien tijdens een van de volgende wedstrijden!

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!