NK Groningen

Zondag ochtend vertrok de ploeg naar naar Groningen. Na 2 uur rijden waren we eindelijk in Groningen aangekomen. Na het tactisch plan overlegd te hebben met Joost en Aad gingen we warm lopen en onze schaatsen aan doen. 
 
 
 
Alleen Christiaan, Leander en Remco stonde deze wedstrijd aan de start omdat het een Neo Senioren kampioenschap was. 
 
In elke kopgroep was er een groenehartsport rijder vertegenwoordigd. En als we er niet bij zaten werd het gat vakkundig dicht gereden.
 
Ongeveer half koers ontstond er een serieuze kopgroep met Leander en Remco voor groenehartsport. De kopgroep had ongeveer 200m voorsprong toen Remco de sprong waagde naar de achterkant van het peloton. Leander had dit perfect door en liet zich afzakken en haalde Remco op, later kwam Christiaan ook nog helpen, hier door pakte Remco 1 ronde voorsprong met een andere rijder. Daarna werd er kei hard op kop van het peloton door Leander en Christiaan. Hier door viel de kopgroep uit een en werd de finale uitgevochten met 2 rijders.
 
In de finale stonden Remco en zijn tegenstander bijna stil omdat ze allebei niet op kop wilde rijden. Dit duurde tot de slot ronde. Remco ging de sprint aan en bleef zijn medevluchter voor en won de wedstrijd!
 
Na de wedstrijd was er nog een klein feestje bij Jan Dirk thuis en zo werd de avond goed afgesloten!
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 14 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!