Massasprint in Thialf

Voordat we naar de Weissensee vertrekken, mochten we eerst nog aan de bak in Heerenveen. Het walhalla van de lifestylers. De ploeg was helemaal compleet, met vier Groenehartsporters.
 
 
 
Het gas werd gelijk ingetrapt met de taaie dieselaars op kop. Een paar jongens wilden trainen voor de Weissensee, en dat was goed te merken. Het bleef constant hard gaan en ruimte voor ontsnappingen waren er niet. Het witte pak stond op de planning, dus moesten de tussensprintpuntjes worden gepakt. Dat lukte aardig, de eerste serie sprints waren voor Leander. De concurrentie werd door de andere ploeggenoten goed in de gaten gehouden zodat die geen punten konden pakken. We probeerde om de beurt te ontsnappen, maar de pogingen slaagden niet helaas. Het peloton maakte zich op voor een massasprint…
 
Er werd een sprinttrein in actie gezet met Chris op kop en Remco en Leander er achter. Thijs was helaas niet helemaal fit en moest de wedstrijd vroegtijdig verlaten. Chris reed om elk treintje heen en zette Leander en Remco mooi vooraan af. De laatste 300 meter kwam Leander in tweede positie. Na de laatste bocht knalde hij buitenom en maakte hij het mooi af. Weer een overwinning voor Groenehartsport.nl! Remco finishte als 9e, Christiaan als 18e en Rik was 22e.
 
Donderdag vertrekken wij naar de Weissensee, waar we zaterdag 24 januari de eerste 100 km wedstrijd hebben.  Tot ziens!!!
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!