KPN cup 11 marathonschaatsen Uithof Den Haag

Den Haag, 11 februari 2017

 

KPN cup 11 Marathonschaatsen op de Uithof Den Haag

 

Groenehartsport.nl had vandaag de relatieavond voor sponsors, donateurs en rijders op de Uithof in Den Haag

 

Zo’n 150 mensen hebben de rijders aangemoedigd. Nadat de Groeneharsportrijders zeer gretig aan de wedstrijd van 100 ronden zijn begonnen en in het begin van de wedstrijd toonaangevend waren in het wedstrijdelement, was het aan het einde een massasprint waar het erop aan kwam, waarin het niet heel makkelijk was om tot goede resultaten te komen.

Desondanks staat in het tussenklassement Niels Overvoorde op de 3e plek, als hij deze plek weet te handhaven tijdens de volgende wedstrijd op 4 maart in Amsterdam, dan heeft hij een podiumplaats in de KPN Marathon 2017.

 

Tevens zijn de rijders geïnterviewd op de relatieavond en is Niels, tegenover alle donateurs, supporters en sponsors, van harte gefeliciteerd met zijn Nederlands kampioenschap behaald op 1 januari jl. in Heereveen.
Van de rijders waren er 5 aanwezig. Kees Heemskerk heeft verstek laten gaan om zijn goede positie op de lange baan te kunnen door ontwikkelen, en wel op de ijsbaan in Tilburg.

 

Alle relaties van Groeneharsport.nl hebben een geweldige avond gehad op ijsbaan de Uithof. Er zijn ook weer diverse mensen die zich aangemeld hebben als donateur ter ondersteuning van de groep. Ook zijn er contacten gelegd voor nieuwe sponsoren.

 

We gaan genieten van de afsluitende wedstrijden van het seizoen 2016-2017 en we zijn alweer met een vooruitzicht bezig voor het volgende seizoen 2017-2018.

 

Wij hopen vele van u te zien bij de finale op 4 maart 2017 om 18.00 uur op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!