Marathon Cup 6 Hoorn

Na afgelopen week een doorstroom wedstrijd te hebben gehad, hadden we deze week weer een gewone wedstrijd voor de punten.

 


Kees was niet aanwezig die reed de Eindhoven troffee, de rest van de ploeg was wel aanwezig en hadden er allemaal zin in na de goede wedstrijden van vorige week.

Het was een mooie snelle wedstrijd waarin er een hoop groepjes weg reden. We zaten om de beurt mooi mee in alle aanvallen en waren zeer scherp.

Net iets voor de helft van de marathon ontstond er een mooi groepje van 6 man met Tom van Vliet erbij. Na wat pogingen van het peloton om de 6 terug te pakken en goed af stop werk van Tom, Sjors en Mark kwamen de 6 op 200 meter voor het peloton.

Tom had  een goede dag maar had het zwaar in de kopgroep die heel wat rondes al vooruit reed. Uiteindelijk werd het voor Tom net iets te zwaar en kon niet meer en liet zich terug zakken in het peloton.

Uiteindelijk pakten de 5 overige rijders een rondje en die gingen strijden voor de podium plaatsen. Mark was uitgestapt 20 ronden voor het eind door pijn aan zijn knie. Sjors, Tom en Tom sprinten mooi mee in het peloton.
Sjors werd 12de Tom den hijer 13de en Tom van Vliet 17de 

Nu komende zaterdag geen wedstrijd en dan de week erna naar Deventer.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!