Marathon cup 8 Den Haag

Gisteren was de marathon in Den Haag op onze thuisbaan de Uithof. Elke week zijn we natuurlijk gemotiveerd om een goede wedstrijd te rijden, maar deze week waren we extra gemotiveerd. Er kwamen 200 man voor ons kijken; onze sponsoren, donateurs en vrienden.

 

 

In de teambespreking was dan ook gezegd dat we er een show van moesten maken door vanaf de start meteen weg te gaan en met elke ontspanning mee te gaan. Tom van Vliet en Mark luisterden goed en gingen vanaf de eerste ronde samen meteen in de aanval. Het peloton was natuurlijk nog fris en scherp. Niet veel later werden ze dan ook teruggepakt. De koers was hierdoor meteen open gebroken en duurde het daarom niet lang tot de volgende aanval kwam. Vanaf dat moment hebben we in bijna elke kopgroep gezeten als ploeg door elkaar goed af te wisselen in de aanvallen. Helaas kregen de kopgroepen weinig ruimte en leek het richting een massasprint te gaan. Om toch nog de massasprint te ontlopen bemoeiden Sjors en Mark zich nog diep in de finale met alle ontsnapping. 3 ronde voor het einde hadden Kees, Tom van Vliet en Tom den Heijer mooi positie achter elkaar genomen richting de eindsprint. In de einsprint werd Tom den Heijer 3de, Kees 10de en Tom van Vliet 15de. Een podiumplaats dus op de thuiswedstrijd!

 

Na de wedstrijd werden de rijders voor gesteld bij de relatieavond voor de sponsoren, donateurs en vrienden. Erg leuk om op deze manier de sponsors te leren kennen en andersom konden de sponsors van dicht bij zien hoe een wedstrijddag gaat. Gaaf om juist op deze avond een podiumplek te pakken.

 

 

 

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!