Weissensee 2018

3e alternatieve elfstedentocht op de Weissensee 30 januari 2018.

De winnaar met de toertocht is Groenehartsporter Kurt Wubben.  Kurt van harte gefeliciteerd en heel sportief dat je als coach deze prestatie hebt neergezet, super!

 

Johan Heemskerk is de winnaar van zichzelf, de 200 km afgelegd in zeer zware omstandigheden, in 10 uur, 3 minuten en 41 seconden. Johan van harte gefeliciteerd! Je weet wat het is om 200 km te schaatsen, super!

 

Na 12 jaar deze week naar de Weissensee te zijn geweest, dit jaar vanaf de thuisbasis het geheel gevolgd middels de uitslagenlijst en de webcam. Dat is overigens ook heel mooi om waar te nemen! Er bij zijn is natuurlijk het allermooiste, prachtig om te zien dat iedereen met zoveel plezier op het ijs staat.
Ook Groenehartsport heeft zich de afgelopen 10 dagen op de Weissensee prima geroerd. Rijders, coach, donateurs, sympathisanten van Groenehartsport, allen heel hartelijk bedankt voor het enthousiasme wat jullie teweeg hebben gebracht en van harte gefeliciteerd met jullie persoonlijke prestaties, super!

 

Nieuwsbericht AD 02-02-2018: /upload/Nieuwsbericht_AD_02-02-18.jpg

 

Herinnering:

8 februari 2018 is de schaatsclinic op de Uithof voor donateurs, sponsors en relaties van de sponsors, u bent allen uitgenodigd om een clinic te krijgen van de rijders.

Tevens een mooi moment om de herinneringen van de Weissensee met elkaar te delen. Wij kijken ernaar uit! Opgeven via info@koningwitzier.nl

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!