Zaterdag 3 maart de finale marathoncup op Amsterdam

Nadat er 3 dagen op natuurijs wedstrijden zijn gereden door de dames en heren topdivisie, met aanvulling van de 20 beste beloften rijders waarbij Sjors en Tom den heijer behoorde en zeer goed meereden hadden we vandaag de laatste marathon van het seizoen.

 

De eerste 30 ronde werd er rustig gekoerst en was het wachten tot de koers open zou breken.
Elke aanval die er was zaten er mannen van ons bij maar niemand kwam echt weg.
4 ronde voor de premiesprint ging mark in de aanval hij pakte mooi de premie mee en kwam er 1 medevluchter bij. Na 20 ronde hard koersen en goed werk van de ploeg kwam Mark rond samen met Joeri klous. Net voor ze aansluiting kregen bij het peloton ging er aan de voorzijde van het peloton 3 man weg.
Sjors en Tom hebben hard gewerkt om ze terug te rijden samen met de ploeg van Joeri maar de 3 mannen vooruit hadden ook goede ploegmaten die ze hielpen en kwamen ook rond. Het peloton sprinte af op 5 ronde voor het eind. Met een mooie 10de plaats voor Sjors, Tom van Vliet 28ste en Tom den heijer 34ste.

De laatste 5 ronde gingen in, mark ging 2,5 ronde voor het eind aan omdat hij met mannen zat die allemaal beter kunnen sprinten. maar de bocht na de bel werd hij terug gehaald en werd uiteindelijk 5de.

Was al met al een mooie wedstrijd waarin we ook mooi met de ploeg het ploegenklassement over alle cupwedstrijden hebben gewonnen.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 13 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!