KPN marathon cup 9 Tilburg

Afgelopen zaterdag stonden de mannen aan de start in Tilburg. Dit was een speciale KPN cup, de top 20 van de B’s stroomde door naar de topdivisie.
Zo ook Tom en Kees.
 
De koers van de topdivisie was een snelle wedstrijd met een gemiddelde ronde tijd van 31.2. Kees zat goed in de wedstrijd en liet zich dan ook een paar keer goed van voren zien. Tom reed stabiel mee en ging zich goed positioneren voor de eindsprint. Het leek erop dat Tom naar een mooie uitslag ging rijden maar helaas werd hij hard onderuit gereden in de bocht. 
 
De wedstrijd van de B’s was een harde koers waarin veel aangevallen werd. Douwe, Roel, Bart & Rienk reden attent van voren. Meerdere keren leek het erop dat er een groepje weg zou rijden met een van onze mannen erbij. Ploegleider Joost had van te voren aangeven dat het na zo’n 80 rondes wel eens kon gaan gebeuren. Rienk schoof mee in een groepje dat al snel 200m voorsprong kreeg. De ploegleiding twijfelde geen moment en Bart kreeg te horen dat hij zich af moest laten zakken. Terwijl Bart  de kopgroep terug reed naar het peloton zaten Douwe en Roel op kop af te stoppen. Hierdoor wisten vier man een ronde voorsprong te pakken waaronder Rienk. In de finale zat er weinig meer op. Na een moeizame sprint van vier werd Rienk tweede. Kortom super team werk in Tilburg.
 
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!