KPN marathon cup 12 Enschede

Bij de Beloften stonden we vandaag maar 3 man sterk aan de start, Bart was nog niet helemaal fit en Tom, Kees en Leander mochten bij de A's hun kunsten laten zien.

 

Er werd meteen vanaf de start hard gekoerst en de eerste 45 rondjes zat de snelheid er goed in. De beslissende kopgroep viel hierdoor al erg vroeg en met nog meer dan 50 rondjes op de teller was er 8 man rond, maar onder andere Roel daar bij. De koers werd meteen op slot gegooid, wat erg jammer was voor Rienk die het met zijn goede benen nog wel een aantal keer heeft geprobeerd maar helaas geen ruimte meer kreeg van het peloton. In de finale spong 2 man weg uit het groepje van 8 om vervolgens na de streep pas weer terug gezien te worden. De overige 6 rijders keken vooral naar elkaar en niemand leek zin te hebben het gat zelf dicht te rijden, het sprintje om plek 3 resulteerde uiteindelijk in een 4e plaats voor Roel. 

Bij de A stroomde Leander en Tom door. Timo wilde na de goede weissensee zijn vorm laten zien op het kunstijs. Leander had overdag ze motor warm gedraaid bij de trekkertrek in Zwolle, dus was er klaar voor. Vanaf het begin werd er een strak tempo gereden. Timo zat meteen goed voorin en kon zo mooi heel de race meekoersen, wat beloond werd met een kopgroep! Ondertussen reden Leander en Tom de wedstrijd uit in het peloton. Nadat het uitgedunde peloton had afgesprint ging de kopgroep de laatste 10 ronde in. Hier was Timo meteen fanatiek met meespringen, om vervolgens een solo aanval te proberen op 5 ronde van de streep. Helaas werd die terug gepakt. Na deze alles of niets poging voor de winst eindigde Timo op plek 9!

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 9 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!