KPN Cup 2 Den Haag

De thuiswedstrijd kwam vroeg dit jaar en wij hadden er zin! Alle support langs de kant zorgt toch weer voor wat extra’s en we hebben er een mooie koers van kunnen maken.

 

 

Na een wat rustig begin werd de koers toch hard gemaakt en schoot het tempo in het warme Den Haag de lucht in. Rienk en Kees zaten in de enige kopgroep die het wel eens voor elkaar leek te kunnen krijgen, maar helaas alles wees op een massasprint.
Met een rondje of 10 te gaan zette het team van Groenehart een mooie sprinttrein op en reed naar de kop van de koers. Ook de mannen van Sportchalet slopen slim naar voren. Maar helaas, het mocht niet baten want een paar rondjes voor het einde werd de koers geneutraliseerd vanwege een flinke valpartij. 
Na de nodige chaos werd het rondebord terug gezet op 10 en vond er een herstart plaats. Nu was het een kwestie van naar voren komen en niet vallen, want er werd flink wat geduwd en getrokken. Onze behendige snelle man Tom reed nog een knappe sprint en eindigde vandaag op plek 3 van het ereschavot, en pakte als mooie bonus ook nog eens de jongerentrui en zal volgende week in het witte pak starten.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 14 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!