KPN Cup 5 Haarlem

Na het snelle ijs van Heerenveen stonden de mannen weer gemotiveerd aan de start, dit keer in Haarlem. De tactiek van beide ploegen was in het begin zuinig mee koersen en als de rest moe was het gas eens flink open te trekken.
 
Het tempo zat er vanaf de start meteen goed in. Dit mede dankzij Bart die gretig was en flink met zijn krachten smeet. Hierdoor was het aan de rest om hierop te anticiperen. Dit werd dan ook uitstekend gedaan door de mannen van Groenehartsport en Sportchalet Viehhofen. Iedere keer weer reed er een groep weg waarbij zij steeds met minimaal twee rijders vertegenwoordigd waren.  Roel en Leander wisten hierdoor onderweg een premie mee te pakken. 
 
Ondanks het hoge tempo en de vele uitloop pogingen mocht het toch niet baten en ging het peloton op naar een massasprint. In het peloton was het erg chaotisch waardoor het formeren van een sprinttrein lastig was. Tom wist zich in deze sprint goed te handhaven en kon hierdoor sprinten naar een mooie derde plek. Hierdoor verstevigd hij zijn positie in het jongeren klassement. De andere mannen van Groenehartsport wisten kort te finishen waardoor zij  aan de leiding staan in het ploegenklassement.
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 9 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!