Trachitol Trophy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag 1 - 60 ronden in Enschede met 2 tussensprints
Het doel was om met Kees het Tabletten pak (sprintklassement) te winnen. Roel trok de eerste sprint aan en Kees pakte de eerste 5 punten.
 
Bij de tweede sprint werd hij 2e en nu stond hij gelijk met Cas van Trierum. Cas mocht het pak dragen op de twee omdat hij in de eindsprint net voor Kees eindigde. Tom werd in de sprint knap 2e. Het was een snelle wedstrijd met een gemiddelde rondetijd van 30.8. Dit kwam mede door de mannen van Groenehartsport.nl en Sportchalet Viehhofen die vertegenwoordigd waren in de kopgroepen.
 
Dag 2 - 80 ronden in Utrecht met 2 tussensprints
In de eerste tussensprint trok Roel wederom de sprint aan voor Kees, hij werd 3e. In de tweede tussensprint bracht Roel wederom Kees naar voren en werd Roel 2e en Kees 4e, hierdoor stond Kees nog steeds 2e in het sprintklassement.  Er waren weer veel aanvallen, Bart kwam helaas ten val na een van die aanvallen. In de slotfase waren er 4 man vooruit. Mede dankzij Douwe werd dit groepje ingerekend en kon Tom naar een 3e plek sprinten, nipt voor leander die ook een sterke sprint reed.
 
Dag 3 - 100 ronden in Hoorn met 3 tussensprints
In de eerste sprint werd Kees 2e en hij won de 2e tussensprint. Bij de derde tussensprint waren er 4 man vooruit en wist Kees het laatste puntje weg te pakken voor de concurrentie. Hierdoor werd hij de nieuwe leider in het sprintklassement. Na de eerste sprint was er een kopgroep weggereden waar Douwe en Rienk bij zaten. Deze groep ging rond, Douwe werd 6e en Rienk 11e in de finale. Tom kwam helaas ten val en zakte naar een 5e plek in het klassement.
 
Dag 4 - 120 ronden in Groningen met 3 tussensprints
Kees mocht vandaag starten in het Tablettenpak. In deze lange wedstrijd zouden de klassementen beslist worden. voor de eerste tussensprint waren er 4 man vooruit, waar Richard bij zat. Kees pakte het laatste sprint puntjes weg. Bij de 2e sprint waren er 3 mannen weggereden en verloor Kees net de sprint van yves Vergeer (die 2e stond). De laatste sprint was beslissend voor het klassement, het scheelde immers maar 2 punten. Gelukkig won Kees de laatste sprint en daarmee won hij het sprintklassement. In de slotfase waren er 3 mannen weggereden. Douwe zat in de achtervolgende groep maar die groep werd net voor de eindstreep ingerekend. Kees zorgde dat Tom voorin bleef en Tom werd nog 5e in de sprint.
 
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!