KPN Cup 14 Leeuwarden

Gisteren was het zo ver, de KPN Marathon cup finale. Een spannende wedstrijd voor het klassement van Tom, en in Leeuwarden altijd een snelle koers.
 
Vroeg in de koers werd het tempo erg hoog gehouden en na enkele uitlooppogingen was het leander die met 2 andere los kwam van het peloton. Rienk is ze gaan ophalen en heeft beulswerk verricht, waarna Richard het laatste stukje ook nog mee heeft geholpen.
 
Het viel niet stil in het peloton en er vertrok een tweede groep van 6 man waar Kees goed bij zat. Vlak voor de finale wist deze groep ook rond te komen.
 
Het peloton mocht afsprinten en Tom wist hier zijn tweede plek in het klassement en het witte pak succesvol te verdedigen. Dat was het eerste succes.
 
Toen volgde een bijzonder spannende finale, waar alles versplinterde door de zware koers. Uiteindelijk reed Leander met een andere rijder weg die hij in de laatste ronde nog hard voorbij reed. Winst voor Leander! Dat was het tweede succes.
 
Na de wedstrijd volgde nog het derde succes want groene hart heeft ook nog het ploegenklassement binnen weten te slepen!
 
Een zeer geslaagde wedstrijd af afsluiter van een mooi seizoen! Tot volgende jaar.

Interview  met Leander
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 13 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!