Nieuws

ZHK marathon

Zaterdag 4 maart, tijd voor het Zuid Holland Kampioenschap marathon!. Ondanks dat de mannen van Sportchalet Viehhofen en Richard afgelopen maandag terugkwamen uit Zweden, stonden beide teams vandaag compleet aan de start. Met daarbij nog ca. vijftien andere marathonrijders beloofde het een mooie wedstrijd te worden. En dat bleek al snel!

Lees meer »

Schaatsclinic 2023

Rond 19.45 verzamelde zich ca. 30 personen waaronder donateurs, sponsors, rijders, coaches, begeleiding en belangstellenden van GROENEHARTSPORT.NL voor de jaarlijkse schaatsclinic.

Lees meer »

Marathon cup 14: Groningen

De wedstrijd in het hoge Noorden stond vandaag op het programma. Na de Weissensee was dit weer de eerste B-koers. Als team stonden met weer compleet en fit aan de start.

Lees meer »

Niet schaatsen, maar wat dan wel?

Maandag 23 januari, de dag van het vertrek naar de Weissensee. Als team keken we enorm uit naar deze dag. Rond de klok van 6 uur werd er weggereden uit Zuid-Holland. Na ongeveer 10 uur rijden werd de Oostenrijkse grens gepasseerd. Vanaf dat moment werd het eigenlijk iedere minuut witter, en daarmee ook spannender. 

Lees meer »

Marathon Cup 10 Heerenveen

Heerenveen zaterdag 07 januari, de eerste reguliere wedstrijd in het nieuwe jaar en de mannen hadden er zin in. Het ijs in Thialf glijdt altijd goed en we konden bij de A's al zien dat er heel hard werd gereden.

Lees meer »