Visie

 

GROENEHARTSPORT.NL is een initiatief van een aantal bedrijven uit het Groene Hart. Sponsors en sportliefhebbers hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke drive om sport in het Groene Hart en de schaatssport in het bijzonder een stimulans te geven.

 

MARATHONSCHAATSEN

GROENEHARTSPORT.NL richt zich op het marathonschaatsen. De focus van het initiatief ligt hierin op het ondersteunen van de doorstroming van marathonrijders. Door middel van een 1e divisie team wordt rijders de kans geboden zich als marathonschaatser te ontwikkelen. De voorkeur ligt hierbij bij rijders uit het Groene Hart.

 

De sponsors

De sponsors zijn bedrijven die veelal gevestigd zijn in het Groene Hart. Tevens hebben deze bedrijven een duidelijk achtergrond in de voor het Groene Hart zo kenmerkende agrarische sector. De bedrijven willen door deze sponsoring middelen beschikbaar stellen om sport in het Groene Hart een impuls te geven.
Donateurs onderschrijven de visie van GROENEHARTSPORT.NL. Zij komen regelmatig hun belangstelling tonen en behoren tot de groen-gele familie.

 

GROENEHARTSPORT.NL initiatieven

  • Het ondersteunen van een marathonschaatsteam heren 1e divisie, die uitkomen in de landelijk rijdende top categorie
  • Recreatieve schaatsers stimuleren en klaarstomen voor de Weissensee (alternatieve Elfstendtocht, 200km, januari/februari van ieder jaar).
  • Promotie kledinglijn voor schaatsers, fietsers en skeeleraars in het Groene Hart. Zij ontvangen 40 % korting op de kwalitatief perfecte kleding en 25 % korting op het overige materiaal bij de winkel van Jan van der Hoorn Schaatssport in Ter Aar.