Sponsors

MAKELAARDIJ IS OOK TOPSPORT

Het team van De Koning & Witzier Makelaars en onteigeningsdeskundigen is elke dag actief om voor hun opdrachtgevers de gewenste resultaten te behalen. Het is niets anders dan “topsport”.
 
Op het gebied van landelijk gelegen onroerend goed, boerderijen en productierechten kennen zij het spelersveld als geen ander.
Daarom ligt het ook voor de hand dat zij het enthousiasme van de dagelijkse werkzaamheden combineren met die van de sport.

Het werk en de sport zijn beide gericht op het behalen van het maximum resultaat binnen de grenzen van het sportieve spel.

Als u ook de strijd wilt winnen neem dan geheel vrijblijvend contact met ze op.

 

 

 

De Koning & Witzier Makelaars
Oosteinde 32
3466 LB WAARDER
Tel: 0348-502224
Mobiel: 06 53 - 22 10 88
E-mail: a.dekoning@koningwitzier.nl
www.koningwitzier.nl 


BOUWEN IS OOK TOPSPORT

LOPIK, familiebedrijven kunnen uitgroeien tot professionele ondernemingen. Invepro is daar een toonaangevend voorbeeld van. Een familiebedrijf dat actief is in de bouwsector en uitermate specialist is binnen de agrarische sector. Het bedrijf kent een gezonde groei en is met een team van 50 vaste medewerkers een middelgroot bouwbedrijf.

Invepro BV is binnen de agrarische sector allerminst een onbekende. Tijdens haar nu 30-jarig bestaan heeft dit bedrijf haar opdrachtgevers steeds aangetoond alles in huis te hebben om bouwen tot een succes te maken.

Met een dergelijke ervaring mag zij stellen dat het de dynamiek van de agrarische sector als geen ander heeft leren kennen. De markten en overheid stellen hoge eisen aan de eindproducten van de agrariër, het boerenbedrijf van nu stelt deze aan haar productiemiddelen. Door constant betrokken te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dierhuisvesting is Invepro als agrarische bouwer toonaangevend gebleven.

Het bedrijf wordt bij zowel kleinschalige- als grootschalige bouwplannen vroegtijdig betrokken. Door te luisteren naar de ideeën van haar opdrachtgevers en tijdig te wijzen op praktische manieren van hoogwaardig bouwen, is Invepro een graag geziene gast bij de agrarische ondernemer.

Deze agrarische ondernemer verwacht van haar leveranciers kwaliteit en kunde tegen een marktconform tarief. Bouwbedrijf Invepro sluit met haar activiteiten naadloos aan bij deze klantwensen. Dit leidde tot een beheersbare groei van de onderneming waardoor kennis en ervaring binnen het bedrijf niet alleen behouden bleef maar zelfs kon worden uitgebreid. Hierdoor kan met recht worden gesproken over een compleet bouwbedrijf dat uw bouwplannen van A tot Z kan begeleiden.

Hebt u bouwplannen op het gebied van dierhuisvesting, belt u dan vrijblijvend voor een afspraak. Kijkt u maar eens op de website www.invepro.nl en ontdek wat Invepro voor ú kan betekenen.

Invepro B.V.
Meidoornkade 2
3992 AE Houten
Tel. 030-7470700
Fax 030-7470799
E-mail: info@invepro.nl


Rietdekkersbedrijf Joost Juffermans is een professioneel en toegewijd bedrijf waar vakmanschap, betrouwbaarheid en deskundigheid voorop staan. Rietdekken is een mooi ambachtelijk vak. Een vak wat enerzijds eeuwenoud is en anderzijds volop in ontwikkeling is.

 

Rietdekkersbedrijf Joost Juffermans voert alle werkzaamheden uit die te maken hebben met uw rietendak. Door de jarenlange ervaring weten wij altijd een oplossing te vinden die het beste past bij uw (toekomstige) dak.

U kunt denken aan de volgende werkzaamheden: een nieuwe rietendak, van pannen naar riet, reparatiewerkzaamheden, vernieuwen of het plaatsen van dakkapellen en dakramen met bijkomend timmerwerk, of mosbestrijding.

 

Joost Juffermans is naast rietdekker ook marathonschaatser, waarbij hij dit seizoen wekelijks te zien is in het marathonpeloton in de kleuren van het Groenehartsport.nl. Net als in het schaatsen zoekt hij ook in het rietdekken naar een topprestatie.

 

Het streven is om u het perfecte wooncomfort te bieden door ambachtelijk vakmanschap te combineren met moderne technieken.

 

Voor meer informatie: www.joostjuffermans.nl

 

Tot ziens op de ijsbaan of op het dak,

 

Joost Juffermans 

Oosteinde 21,
2266 HJ Stompwijk. 
Telefoonnummer: 06-53644542. 
Email: joost@joostjuffermans.nl

Aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers

 


 

T.I.B. de Boer Hazerswoude BV installeert en onderhoudt bijna alle installaties die in een gebouw voorkomen.
Niet alleen elektrotechnische installaties, maar ook water- en gasinstallaties en dakwerk. Gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat we op ieder aspect van ons brede werkgebied kwaliteit leveren.
 

 

Technisch Installatie Bedrijf

DE BOER HAZERSWOUDE B.V.

Rijndijk 3a

2394 AA Hazerswoude

+31 (0)71-3419117

www.tibdeboer.nl


 

De Heeren Bouwmeester BV

 

DHB is een gecertificeerd  middelgroot allround bouwbedrijf welke voornamelijk actief is binnen de

restauratie- en onderhoud van monumentale kerken, kastelen, grachtenhuizen en boerderijen

 

Gildenweg 4 3449 HT Woerden

Postbus 430 3440 AK Woerden

Tel. 0348 498364 

www.deheerenbouwmeester.nl


Sportchalet Viehhofen

Maaike van der Valk en Joost Smit

Bachmühlstraße 200

A-5752 Viehhofen

Oostenrijk

+43 664 1267926

info@sportchaletviehhofen.com 

https://sportchaletviehhofen.com/

 

De perfecte uitvalsbasis in Oostenrijk voor een sportieve vakantie of trainingskamp. Maaike en Joost weten als sportliefhebber en ex-topsporter (Shorttrack), precies wat een sportieve vakantieganger of trainingsploeg nodig heeft. Dit gecombineerd met de jarenlange horeca ervaring heeft geresulteerd in een prachtig Sportchalet. Mooi verzorgde appartementen en van alle gemakken voorzien.

’s Winters aangesloten op twee van de grootste skigebieden van Oostenrijk, Zell am See en Saalbach-Hinterglemm, is Viehhofen het perfecte wintersportdorp. Met een nieuwe skilift op loopafstand van het Sportchalet.

Maar ook in de lente, zomer en herfst is het genieten. Vele prachtige routes voor zowel de racefiets als de mountainbike liggen binnen handbereik. GPX routes liggen voor jullie klaar. Daarnaast zijn er natuurlijk ontzettend veel wandelroutes en andere vele activiteiten. Zoals een Hochseilpark, Thermen, Canyoning, Rafting, Quad rijden, Klimmen, Boogschieten, verschillende kinderactiviteiten en nog veel meer.

Bis bald!

 

Sportchalet Viehhofen
Maaike van der Valk en Joost Smit