Startdag Koudekerk aan den Rijn

Gepubliceerd op 20 augustus 2023 om 19:23

Op 20 augustus j.l. werd er om 9.30 verzameld met een groep van ca. 40 rijders welke een tocht door het mooie landelijke gebied het Groene Hart hebben afgelegd. Dit vond plaats in twee groepen van respectievelijke 85 km en 73 km met een gezamenlijke koffiestop tussendoor.

 

Aansluitend was er de gelegenheid voor iedereen om zich weer even op te frissen en werd de BBQ aangestoken voor een gezellig samenzijn.

 

Ook de rijders werden gepresenteerd welke op 21 oktober 2023 aan de start hopen te staan voor de landelijke DAIKIN Marathon Cup 1 in Groningen. Dit onder aanvoering van onze nieuwe trainer/coach Erik  Jan Kooiman en zijn assistenten Linda Bouwens en Leander van der Geest.

 

Het GROENEHARTSPORT.NL initiatief start het 19e seizoen. 18 seizoenen lang met een Belofte opleidingsploeg. Vanwege een tekort aan aanwas is er dit jaar geen gelegenheid voor een B-ploeg. 

Daarom doen wij dit jaar met de A-ploeg, waar wij aan gelieerd zijn, voor de volle 100% mee en hopen wij volgend jaar weer een B-opleidingsploeg te kunnen presenteren!

 

Met de uitnodiging aan de donateurs en de sporters de rijders het komende seizoen weer aan te moedigen tijdens hun wedstrijden en een dank voor het feit dat zij het initiatief steunen, is de bijeenkomst afgerond en hopen we elkaar weer te treffen op de komende marathon schaatsavonden.

 

Te beginnen in:

Groningen, 21 oktober 2023

Utrecht, 28 oktober 2023

Heereveen 4 november 2023

Den Haag 11 november 2023

etc...

Bekijk hier het volledige schema.

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.