Afsluiting Schaatsseizoen 2023/2024 in Hotel Ridderkerk

Gepubliceerd op 24 april 2024 om 20:00

In aanwezigheid van de rijders van seizoen 23/24 en alle voorgaande 5 seizoenen, is het schaatsseizoen afgesloten in Hotel van der Valk Ridderkerk. Onze gastheer, de heer Rob van der Valk, heeft een voortreffelijke avond georganiseerd. Naast de hoofdsponsor Sportchalet Viehhofen, waren ook de co-sponsors en de begeleiding erbij.

 

Het grote initiatief van A-Rijders waarin ook GROENEHARTSPORT.NL dit seizoen heeft deelgenomen, stopt nu geheel. Het concept van GROENEHARTSPORT.NL wordt doorgestart als het aan de sponsors en de potentiële rijders ligt. Momenteel wordt er druk gewerkt om deze formatie te perfectioneren.

 

Sponsors, donateurs en begeleiding voor aankomend seizoen zijn echter nog niet compleet. Heeft u ambitie in die richting? Meld u dan aan bij w.dejong@koningwitzier.nl of bel naar Albert de Koning 0653 – 221 088.

 

In de maand mei hopen we daar een stap voorwaarts in te zetten, zodat we in oktober met een perfect team aan de start staan in Amsterdam. Zodra er meer concreet is, hoort u van ons!

 

Tot slot ook een hartelijk dank namens het gehele GHS-team aan de trouwe donateurs.

 

Bekijk hier meer foto's.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.