Update vanaf het ijs

Gepubliceerd op 29 september 2023 om 21:25

Update vanaf het ijs

Inmiddels is het september en tellen we de weken af naar de eerste wedstrijd. Om weer te wennen aan het schaatsen zijn we de afgelopen drie woensdagen naar Thialf geweest om met elkaar te schaatsen.

Christiaan heeft op 17 september de plaatsingswedstrijd voor de Holland Cup gereden in Thialf in een nieuw pr: 6:38.66 en zondag 1 oktober rijden Timo en Niels de tweede masstart competitie. Je kunt de uitslagen van deze wedstrijd zondag hier vinden.

 

Op 4 oktober vertrekken we naar Erfurt om een week te trainen op het ijs en ons voor te bereiden op de eerste marathon op 21 oktober in Groningen. Leander van der Geest (oud Groene Hart sport rijder), sluit aan  bij het team als trainer en zal deze winter naast Erik Jan en Linda ook als ploegleider op het ijs staan.

 

De openingswedstrijd vind dit jaar in Groningen plaats en tickets zijn hier al te koop. Op zaterdag 11 november rijden we de vierde Marathon Cup op onze thuisbaan in Den Haag.

Reactie plaatsen

Reacties

John
8 maanden geleden

Zondag 31 september.. Uhhh.. Zondag 1 oktober zal het moeten zijn. Tot 12 oktober!

Henk Smit
8 maanden geleden

Jongens, we gaan weer een goed seizoen draaien. Allemaal "vrijbuiters" op het ijs. Meegaan en je kans om de beurten goed afwegen.
Woensdag 11 oktober was ik in Breda. Er ligt een een uitdaging voor Christiaan met zijn 6.38. --- of .... Jullie trainer Eik Jan staat in Breda nog steeds op het bord met 6.33. .. Dus 1x op naar Breda!
Jullie fan Henk Smit uit Dishoek aan zee (Zeeland)
PS: Dit is mijn korte speech voor donder 12 oktober in Ridderkerk bij de ploegvoorstelling. Tenminste als ik het woord krijg van John.