Schaatsclinic 2023

Gepubliceerd op 3 maart 2023 om 08:30

Rond 19.45 verzamelde zich ca. 30 personen waaronder donateurs, sponsors, rijders, coaches, begeleiding en belangstellenden van GROENEHARTSPORT.NL voor de jaarlijkse schaatsclinic.

De schaatsclinic viel dit jaar samen met de lichtjesavond op de schaatsbaan. De lichtjesavond is bedoeld om extra mensen naar de schaatsbaan te trekken in een gezellige sfeer. Dit betekende dat er van 20.00 tot 21.15 geschaatst kon worden. De dweilpauze was ditmaal een kwartier eerder dan we gewend zijn.

Aansluitend hebben we met elkaar een warme kop chocolademelk met slagroom gedronken en een borreltje met een hapje genuttigd en natuurlijk lekker bijgepraat. Nagenietend van het kampioenschap wat is behaald bij het Nederlands Kampioenschap, we hebben ook vooruitgeblikt naar de wedstrijd van zaterdag 4 maart voor het Gewest waarin de rijders normaal in dezelfde groep opereren en nu allemaal individueel voor hun prestatie gaan met vervolgens nog de doorkijk naar de laatste finale Cup wedstrijd 11 maart aanstaande in Leeuwarden.

Na een ieder bedankt te hebben voor zijn inzet voor het afgelopen seizoen, de donateurs voor hun bijdrage en de belangstelling om de rijders te stimuleren en te motiveren, werd de avond afgesloten.

Mocht u als belangstellende ook interesse hebben om sporters te stimuleren en donateur te worden van GROENEHARTSPORT.NL dan kunt u zich hiervoor aanmelden via het donateurschapformulier welke u vindt op onze pagina voor donateurs.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.