Hattrick voor van Beek!

Ook op KPN cup 7 in Eindhoven weet Thom van Beek de winst naar groenehartsport.nl  te halen.

 

 

 

Na Haarlem en Dronten nu ook in Eindhoven winst! Vandaag stond ploegleider Joost Juffermans niet aan de kant, maar nam Jan-Dirk Corst deze taak over en met succes.  De jongens van groenehartsport.nl konden de vooraf gesproken ploegentactiek goed in de praktijk brengen. Thom zou zich voornamelijk bezig houden met tussensprints en hij wist deze op één na allemaal te winnen.

Remco had de opdracht om bepaalde mensen in de gaten te houden en mee in de aanval als deze mensen weg zouden rijden en als het ging wat puntjes in de tussensprints te pakken. Christiaan zou zich ook bemoeien met aanvallen en als het kon punten te pakken in de tussensprints. In de laatste 20 ronden zou hij Thijs door de finale loodsen. Thijs zou de eerste 80 ronden rustig aan doen en met geen aanval meegaan. Als het goed ging zou die zich wat meer met de wedstrijd bemoeien.

De wedstrijd was voor publiek niet echt indrukwekkend, aanval pogingen werden snel terug gereden er werd niet meer dan maximaal 200 m voorsprong gepakt.  Alle deelnemers waren te fit om echt een slag te maken.

In de finale (met nog 10 ronden te gaan) reed Remco samen met een medevluchter nog weg. Hij werd helaas terug gereden door het team Sport 2000 Stehmann. Thijs en Thom zaten samen goed voorin om hoog te eindigen met de massasprint. Het was een hectisch finale met veel geduw en getrek maar uiteindelijk wist Thom, door weer een subliem snel rondje, waarom hij bekend staat te winnen. Thijs kwam als 8ste over de finish. Christiaan als 22ste en Remco als 29ste. Door de afwezigheid van Thom zijn voornaamste concurrent Evert Hoolwerf heeft hij bijna 100 punten voorsprong op de nummer 2.  Al met al een geslaagde avond in Eindhoven.

 

Met sportieve groet,

Thijs Smets

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 13 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!