Thom wint generale repetitie voor het NK in Enschede

Gisteren stond groenehartsport.nl weer aan de start in Enschede voor KPN Cup 12. De baan in Enschede staat bekend als een snelle baan en dat was te merken in het peloton.

 

 

 

De eerste rondes gingen snel voorbij en de eerste tussensprints kwamen al snel, Thom deed hier goede zaken voor het klassement en sprokkelde een aantal punten bij elkaar. Daarna was het de beurd aan Thijs, Christiaan en Remco om mee te gaan in ontsnappingen zo dat Thom rustig in het peloton kon rusten. Er sprongen een aantal groepjes weg maar die kregen niet veel ruimte.

 

Half koers reed Remco samen met Mark Ooijevaar een mooie voorsprong van 250 meter bij een. Het leek er op dat ze op weg waren naar een ronde voorsprong maar het peloton schoot toch in gang en de 2 vluchters werd terug gepakt.

 

Het peloton werd bij elkaar gehouden en maakte zich klaar voor een massasprint. Thom werd in ideale positie de laatste ronde ingebracht en won de spurt met overmacht! Een mooie generale voor het NK volgende week zondag in Dronten.

 

Achteraf bleek dat de KPN Cup 12 in Enschede de snelste 1e Divisie marathon ooit was. Na 53 minuten en 12 seconde kwam Thom over de streep. Hier mee was hij 2 seconde sneller dan het oude record.

 

Het programma voor volgende week zondag in Dronten is vind u hier onder, wij hopen u dan ook volgende week zondag te zien!

 

11:30 uur NK Masters – 70
13.00 uur 1e Divisie – 100
14.30 uur Dames - 75
16.00 uur Top Divisie - 150

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!