Breda

De mannen van groenehartsport.nl staan aan de start van KPN cup 9. Waar vorige week Christiaan zijn rentree maakte in het peloton na een paar weken afwezigheid door blessureleed reed hij een opvallend goede wedstrijd! Eens kijken hoe het met de mannen in Breda gaat na al 3 overwinningen en meerdere podiumplaatsen, met het zelfvertrouwen zit het in ieder geval erg goed! 
 
 
 
Zo als elke week staan er 100 ronden op het programma, en zal er een heel peloton hongerige mannen snaken naar de overwinning. Ook de mannen van het groenehart. Het peloton liet er geen gras over groeien en er werd enorm hard gekoerst. De ene naar de anderen aanval werd in de kiem gesmoord. Ook de mannen van het groenehartsport.nl zaten in verschillende kopgroepen. Helaas werd er door onze mannen een minder tactische wedstrijd gereden dan in het begin van het seizoen. 
 
De wedstrijd ging zo hard dat meer dan de helft van het peloton de wedstrijd vervroegd moest staken. In de finale brak het peloton in verschillende stukken. Helaas heeft Christiaan de wedstrijd niet uit kunnen rijden na eerst een ongeluk op de fiets was hij nu nog wat verzwakt van een week ziek zijn. 
 
Leander, Remco en Thijs hebben deze harden wedstrijd in Breda wel uit kunnen rijden. 
 
Remco werd 7de
Leander werd 10de 
Thijs werd 21ste
 
Morgen staat de volgende wedstrijd op het programma in Rotterdam. Maar eerst morgen we genieten van een wel verdiende nachtrust in het van der valk hotel in Ridderkerk. 
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 14 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!