Rotterdam

Na de zware marathon van gisteren stond er in het zelfde weekend nog een marathon op het programma, die in Rotterdam. Groenehartsport.nl heeft mooie herinneringen aan de gelegenheidsbaan in Rotterdam met de overwinning van Thom van Beek vorig jaar. Rotterdam is voor de jongens van het groenehart toch een soort van thuisbaan. 
 
 
 
Na een geweldige overnachting in het van der Valk hotel in Ridderkerk zijn de mannen goed uitgerust voor de wedstrijd in Rotterdam. Ook hier staan de mannen aan de start voor een wedstrijd over 100 ronden.  
 
Het was een rommeltje in het begin van de wedstrijd door een scheur in de bocht gingen er veel mensen onderuit. Thijs van Meurs kwam helaas ongelukkig ten val hierdoor moest hij naar het ziekenhuis waar zijn scheenbeen gehecht is. 
 
Na veel uitloop pogingen van diverse teams en ook van onze mannen, werd er in een laat stadium van de wedstrijd toch een kopgroep gevormd met daarin ook Leander en Christiaan. Christiaan reed een opvallend goede wedstrijd waar hij gisteren moest uit stappen reed hij nu makkelijk mee. Door goed ploegenspel van de mannen en beulswerk van Remco ging er uiteindelijk een groep van 16 man rond. Ook Thijs zorgde voor goed afstop werk, helaas kon Thijs de wedstrijd niet uitrijden. 
 
Nadat het peloton afsprinte behaalde Remco na al zijn werk nog een knappe 20ste plaats. Was het voor de mannen in de kopgroep kijken naar elkaar. De finale werd geopend Derk Abel Beckeringh en Arjen van der Kieft. Christiaan reed dit gat uiteindelijk dicht en was het aan Leander om te sprinten. Leander kwam uiteindelijk 8 duizendste van een seconde te kort op de overwinnaar Karlo Timmerman. 
 
Al met al was het een fantastische wedstrijd om naar te kijken en team groenehartsport.nl heeft weer een mooi resultaat neer gezet
 
Leander 2de 
Christiaan 16de
Remco 20ste
 
>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 14 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!