Groningen

Groningen 20-12-14

 

De avond begon met auto pech voor Joost, Christiaan en Thijs, net onder Lemmer begaf Joost zijn auto het. Gelukkig waren er vrienden van Christiaan die zo vriendelijk waren om de jongens op te halen zo dat we gelukkig met 5 man aan de start konden staan.

 

 

 

De wedstrijd begon gelijk met een aantal aanvallen en telkens zat er iemand van groenehartsport in de kopgroep. Weg komen zat er helaas niet in deze wedstrijd. In de tussensprints pakte Remco weer wat puntjes mee voor het oranje pak. En daarna probeerde de rest van de ploeg weer aan te vallen. De enige echt serieuze aanval die een beetje ruimte kreeg was de aanval van Thijs. Hij pakte ongeveer 100m maar hij was maar helemaal alleen en het peloton haalde hem al vrij snel weer in.

 

In de finale was er een valpartij en de wedstrijd werd geneutraliseerd, hierna waren nog 20 rondjes te rijden. In de finale reed Christiaan een aantal gaten dicht en hier door zat Leander perfect gepositioneerd in de laatste ronde, op het laatste rechte stuk kon hij de concurrentie nog voorbij rijden en won de massasprint! Remco werd 6e , Christiaan 37e, Thijs 39e en Rik had helaas een valpartij in de laatste ronde.

 

De avond begon met pech, maar uiteindelijk eindigde de avond met winst! Op naar volgende week in Enschede.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 8 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!