Tilburg 10-01-2016

Na de schitterende wedstrijd in Eindhoven waar we collectief een sterke wedstrijd lieten zien besloten we lekker in ons eigen bed te slapen ondanks dat we vandaag weer richting Noord-Brabant mochten afreizen. Dit keer Tilburg.

We startten vanavond als laatsten wat betekende dat het harde maar kwalitatieve goede ijs, in de bochten al flink was uitgetrapt toen wij aan de start stonden.

 

 

 

We hadden van te voren al gegokt op de mogelijkheid van een massasprint omdat het leek alsof het peloton makkelijk mee zou kunnen glijden. Na de flinke inspanning van de vorige avond merkten eigenlijk alle Groenehart-boys dat de benen niet meer super fris waren. We besloten vast te houden aan de gebruikelijke tactiek en te zorgen dat er geen groep weg zou rijden zonder 1 van ons. Dit lukte, maar zonder succes. Het peloton was nog te hongerig.

Uiteindelijk draaide het uit op een massasprint waarin Rik en Christiaan elkaar niet mee konden bereiken maar nog wel naar een respectievelijk 8e en 6e plek toe reden.

Niels die nog een late uitval probeerde werd 22e en Mark werd in al het tumult 39e. 

Na het spektakel van gisteravond was dit een behoorlijk saaie koers. Het lijkt erop dat als de mannen van Groenehartsport niet super fit zijn dat de rest niet durft. Een compliment?

 

Woensdag op Flevonice! Weer een latertje. Tot dan!

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 13 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!