Bericht AD d.d. 30-01-2016

Groene Hartsportrijder Kees van Dijk uit Haastrecht

Afgelopen 2 weken hebben weer vele deelnemers van het Groene Hart deelgenomen aan 1 of meerdere tochten van de alternatieve Elfstedentocht over 200 km op de Weissensee te Oostenrijk.

Het was er dit jaar prachtig weer, voor het ideale iets aan de warme kant wat de kwaliteit van het ijs niet ten goede kwam, alle evenementen welke georganiseerd zijn hebben gewoon hun doorgang kunnen vinden.

 

We kunnen terugkijken op 2 prachtige mooie weken waarbij een ieder weer z’n prestatie heeft kunnen leveren. Het initiatief van groenehartsport.nl heeft weer een extra impuls gekregen met deze mooie weken.

Groenehartsport.nl staat open voor een ieder die fietst, schaatst of skeelert in het groene hart van Nederland. Op de kleding wordt een korting verleend van 40% en op het materiaal wordt 25% korting verleend indien men in de kleding sport van groenehartsport.nl.
Kleding en materiaal zijn te verkrijgen bij Rick van der Hoorn Ter Aar.

Voor vragen of toelichting kunt u contact opnemen met Van der Hoorn sport Westkanaalweg 10E 2461 EC Ter Aar 0172-602 677 of met een van de sponsors: dhr. Albert de Koning A.dekoning@koningwitzier.nl  www.dekoningenwitzier.nl  06-53221088.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 9 | Totaal bezoekers: 32339
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!