Marathon Cup 8 Eindhoven

Het is 7 januari en eindelijk lijkt het is een beetje winter te worden.

Na wat glibberen en glijden kwamen we aan in Eindhoven waar alweer de 8ste marathon van de KPN cup werd verreden.

Het was weer een doorstroom wedstrijd dus dat betekent dat de  top 20 van de beloften divisie mee mag koersen bij de topdivisie.

 

Bij de beloften divisie stonden Rik, Tom en Mark aan de start.

Het was een mooie wedstrijd met zwaar ijs.

In de wedstrijd waren de hele tijd een hoop aanvallen met in elke groep wel minimaal 1 rijder mee van groenehartsport.nl

Tom reed een goede en aanvallende race, hij zat vaak mee in groepjes en heeft mooi werk verricht en reed naar een 27ste plaats.

Rik heeft ook een goeie wedstrijd laten zien met een paar keer mooi mee in een ontsnappingspoging en heeft ook zeer mooi afgestopt op de momenten toen dat nodig was. Rik eindigde op een 41ste plaats.

Mark was in goeie doen vandaag en zat mooi mee in een paar groepen maar een ronde werd ze niet gegund.

de laatste 6 ronde rijd er een groep van 6 man weg waar mark net niet bij zat.

3 ronden voor het eind springt hij mee met een andere rijder die de oversteek nog wil maken.

in de laatste bocht komen ze bij de groep en sprinten naar de eindstreep Mark behaalde een nette 3de plaats wat voor hem zijn eerste podiumplaats betekent bij de beloftendivisie.

 

Niels en Sjors vertegenwoordigde groenehartsport.nl bij de topdivisie.

Ze reden beide een mooie en sterke marathon.

Sjors heeft een paar keer goed geprobeerd om met een groepje mee te springen  en kwam op een mooie 30ste plek uit na een sterk gereden marathon.

Niels reed ook zeer sterk nadat hij vorige week Nederlandskampioen  is geworden lijkt het erop dat Niels goed in vorm is want in deze wedstrijd pakt hij met een grote groep rijders een ronde voorsprong.

Nadat hij een rondje had gepakt en er weer een groepje ontstond probeerde hij de oversteek nog te maken maar dat lukte helaas net niet.

Aan het eind van de wedstrijd kwam Niels jammer genoeg ten val maar haalde toch nog een mooie 20ste plaats en was daarmee 1ste B-rijder.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32356
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!