Geen wijzigingen in ploegsamenstelling voor 2021-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Topdivisie team Sportchalet Viehhofen en het beloftenteam Groenehartsport.nl gaan het nieuwe schaatsseizoen in zonder wijzigingen in de teamsamenstelling.

 

Team Sportchalet Viehhofen
Team Sportchalet Viehhofen bestaat ook komend schaatsseizoen uit Timo Verkaaik, Christiaan Hoekstra, Niels Overvoorde, Marc Middelkoop, Tom den Heijer en Wabe de Rooij. Voor Verkaaik, Hoekstra en Middelkoop wordt dit het derde seizoen dat zij met elkaar rijden. Overvoorde maakte vorig seizoen de overstap van ABVakwerk naar het team, den Heijer en de Rooij zouden afgelopen jaar debuteren in de topdivisie maar wegens COVID-19 is het debuut één jaar uitgesteld. Het team kijkt na het seizoen zonder wedstrijden enorm uit om met elkaar te koersen. Het team is in balans, de sfeer is goed en de mannen trainen goed met elkaar.

 

Groenehartsport.nl
Ook het beloftenteam Groenehartsport.nl kijkt uit om met elkaar marathons te kunnen rijden en ook dit jaar bestaat het team uit Rienk Engele, Douwe Boonstra, Richard van Schie en debutant Leon Wenteler.

 

Samen trainen

Beide teams trekken in de zomer en winter samen op tijdens trainingen. Zo’n twee á drie keer per week wordt er gezamenlijk getraind, waardoor het beloftenteam zich op kan trekken aan het niveau van de topdivisie mannen en door de grote van de ploeg de trainingen goed uitgevoerd kunnen worden.

 

Begeleiding

Een kleine wijziging vind er plaats in het begeleidingsteam. Ploegleider Mario Donker heeft onlangs aangegeven te stoppen. Er is gekozen niet op zoek te gaan naar een vervanger voor Mario waardoor het begeleidingsteam voor zowel het beloften- als topdivisieteam aankomen jaar uit Kurt Wubben, Linda Bouwens en Aad de Haas bestaat.

 

Sponsoren

Hoofdsponsoren van het topdivisie team Sportchalet Viehhofen, PGM Bakker en Stehmann Sport hebben ondanks een lastig coronajaar aangegeven de ploeg graag weer te ondersteunen en het team zal ook deze zomer weer afreizen naar Viehhofen voor een trainingskamp. Het concept van Groenehartsport.nl blijft ongewijzigd, meerdere sponsoren en donateurs supporten de ploeg waardoor jonge talentvolle marathonschaatsers uit het Groene Hart hun sportambitie kunnen najagen.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen | Bezoekers vandaag: 0 | Totaal bezoekers: 32615
groenehartsport.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!